Tuesday, July 21, 2009

PERODUA PROMOTION FOR HARI RAYA



PERODUA VIVA

  1. 660BX, RM 25,300, RM 10% DEPOSIT, RM288(MONTHLY)
  2. 660EX, RM 28,900, RM 10% DEPOSIT, RM329(MONTHLY)
  3. 850EX, RM32,900, RM10% DEPOSIT, RM375(MONTHLY)
  4. 1.0 BZ, RM36,900, RM10% DEPOSIT, RM420(MONTHLY)
  5. 1.0 GX ELITE, RM37,900, RM10% DEPOSIT, RM431(MONTHLY)
  6. 1.0EZ ELITE, RM40,900. RM10% DEPOSIT, RM466(MONTHLY)

PERODUA MYVI


  1. 1.3 SX (M), RM43,900, RM10% DEPOSIT, RM500 MONTHLY
  2. 1.3 EZ (A), RM46,900, RM10% DEPOSIT, RM535 MONTHLY
  3. 1.3 SXI (M), RM46,700, RM10% DEPOSIT, RM533 MONTHLY
  4. 1.3 EZI (A), RM49,700, RM10% DEPOSIT, RM567 MONTHLY
  5. 1.3 SE (M), RM50,400, RM10% DEPOSIT, RM574 MONTHLY
  6. 1.3 SE (A), RM53,400, RM10% DEPOSIT, RM608 MONTHLY
  7. 1.3 LIMITED, RM48,600, RM10% DEPOSIT, RM554 MONTHLY

PERODUA ALZA

  1. 1.5 GX , RM55,990, RM10% DEPOSIT, RM627 MONTHLY
  2. 1.5 EZ , RM58,990, RM10% DEPOSIT, RM661 MONTHLY
  3. 1.5 GH , RM60,990, RM10% DEPOSIT, RM683 MONTHLY
  4. 1.5 ZH , RM63,990, RM10% DEPOSIT, RM717 MONTHLY
  5. 1.5 ADV (M) , RM66,990, RM10% DEPOSIT, RM751 MONTHLY
  6. 1.5 ADV (A) , RM69,990, RM10% DEPOSIT, RM785 MONTHLY
  • TERTALUK KEPADA TERMA DAN SYARAT
  • ZERO DOWN-PAYMENT ALSO PROVIDED
DOKUMEN:

  1. KAD PENGENALAN
  2. LESEN MEMANDU
  3. 3 BULAN SLIP GAJI
  4. 3 BULAN PENYATA BANK/KWSP

OUR SERVICE:
  1. DOOR STEP SERVICE
  2. TRADE IN ACCEPTED
  3. INTEREST RENDAH
  4. GOVT BLACKLIST OK
  5. TIADA LESEN? OK JER
  6. LULUS CEPAT
  7. STOCK ADA
  8. KAMI DATANG JUMPA ANDA

Wednesday, June 3, 2009

new perodua mpv

HARGA YANG PASTI JAUH LEBIH MURAH DAN BERGAYA.



RUANG TEMPAT DUDUK YG SELESA DAN LUAS



PERMUKAAN YANG LEBIH ANGGUN DAN MENAWAN

REKAAN DASHBOARD YANG RINGKAS DAN NAMPAK BERGAYA



RUANG UNTUK 7 TEMPAT DUDUK YANG LUAS








HARGA BAGI SEUNIT MPV INI ADALAH DIJANGKA DALAM LINGKUNGAN RM65K-70K. JAUH LEBIH MURAH DARI MPV YG SEDIA ADA DI MALAYSIA. MODEL INI AKAN DILANCARKAN PADA NOVEMBER 2009 DAN SESIAPA YANG BERMINAT BOLEH BERSIAP SEDIA MENYIMPAN DUIT UNTUK DEPOSIT SEBUAH KERETA MPV INI...













Thursday, May 14, 2009

"Healing Crisis"



wajah menjadi seri


enzima menjadi kering


TINDAKBALAS SELEPAS MENGGUNAKAN EUMORA - "Healing Crisis"
(tidak berlaku pada setiap orang)

MASALAH
Kulit menjadi kering


PENYELESAIAN
Gunakan moisturiser


MASALAH
Keluar bintik-bintik halus di muka

PENYELESAIAN
Proses 'DETOX" berlaku.
Anda mungkin mengalami pertumbuhan bintik-bintik halus dan berpasir untuk satu tempoh, di antara 3 - 10 hari bergantung kepada keadaan toksid yang terkandung di bawah kulit anda.

MASALAH
Pengelupasan


PENYELESAIAN
EUMORA meremajakan kulit.
EUMORA tidak menghakis kulit anda sebaliknya menggugurkan lapisan yang tidak dapat dibaiki.
Oleh itu kulit anda sebenarnya tidak mengelupas tetapi lebih sesuai disebut bersalin kulit.


MASALAH
Merasa gatal? Itu tandanya ada mempunyai resdung.

EUMORA akan melakukan proses DETOX dan akan mengeluarkan bahan-bahan kotor dari kulit anda termasuk resdung. Sewaktu proses ini, anda akan mengalami sedikit rasa kegatalan.

MASALAH
Kulit menjadi lebam


EUMORA bekerja dengan memulihkan sel-sel kulit yang lemah atau mati. Proses ini juga melibatkan perubahan hormon. Anda mungkin mengalami kelebaman sekiranya tidak mempunyai waktu tidor yang cukup. Proses ini adalah sementara.

Keluar Jerawat?

Sekiranya anda gemar memakan makanan bergoreng, makanan-laut dan daging (makan-makanan yang banyak mengandungi toxid), maka toxid yang berlebihan akan di simpan di dalam kulit tubuh. EUMORA akan melakukan proses "DETOX" iaitu membuang toksid dari badan anda dan proses ini menyebabkan ketumbuhan jerawat (jerawat adalah antara tindakbalas toksid di dalam kulit).

Adakah anda lebih memilih untuk membiarkan TOKSID tersebut tinggal di kulit anda dan mendatangkan kesan yang lebih buruk di masa akan datang atau mengeluarkan ia dan mendapatkan kulit yang sihat dan cantik?

Wednesday, May 13, 2009

NAK BUAT DUIT DENGAN EUMORA?

BAGI SESIAPA YANG BERMINAT INGIN MENJADI AGENT UNTUK MENJUAL EUMORA SPA BAR INI BOLEH LA HUBUNGI SAYA UNTUK LEBIH PENERANGAN. ADA DUA CARA UNTUK ANDA MENDAFTAR

RETAILER (PERUNCIT)

  • MODAL RM1440.00
  • UNTUNG RUNCIT SAHAJA
  • KEUNTUNGAN 30% - 40%
  • DAPAT 6 KOTAK EUMORA FACIAL SPA BAR
  • AMBIL STOCK DARI MINI TRADER(UPLINE)

MINI TRADER (PEMBORONG)

  • MODAL RM4890.00
  • UNTUNG RUNCIT DAN ROYALTY/BONUS
  • KEUNTUNGAN 80% - 120%
  • DAPAT 23 KOTAK EUMORA FACIAL BAR + 6 KOTAK PERCUMA
  • AMBIL STOCK DARI OFFICE
  • SUPPLY PADA RETAILER DAN AGENT
  • ADA BONUS TAMBAHAN JIKA CLOSE SEORANG MINI TRADER(RM500-RM1300)
  • TIADA RISIKO (BREAKEVEN)

Friday, April 10, 2009

sabun ajaib - eumora bar

hanya 3 minit penggunaan...





miliki wajah baru selepas 3 minit sahaja






EUMORA FACIAL SPA BAR merupakan facial bar ALL IN ONE yang sememangnya ajaib.!
Dengan menggunakan eumora bar anda tidak perlu lagi menggunakan
CLEANSER,SCRUB,TONER,WHITENING,MASKER,SUNBLOCK,CREAM JERAWAT /
JERAGAT
dan lain-lain set penjagaan kulit.Seperti anda membuat rawatan di spa kecantikan ianya bukan sekadar membersih malah merawat kulit yang bermasalah.Sesuai untuk semua jenis kulit.dari kulit bayi hingga ke kulit dewasa.Hanya 3 minit sehari anda dapat melihat perubahannya.Wajah akan bertambah cantik dan berseri-seri.


Antara bahan- bahan yang terkandung dalam eumora adalah :
1) HMA – Algae yang kaya dengan antioksida, vitamin, dan mineral untuk mengembalikan keremajaan dan menyembuhkan kulit
2) HEILMOOR CLAY – terdiri daripada beratus herba,bahan organic, antibiotic yang semulajadi, hormone tumbuhan dan banyak lagi


Kebaikan menggunakan EUMORA termasuk :
• Mengawal masalah jerawat dan kulit sensitive
• Mematikan jerawat muka dan badan
• Kurangkan kedut muka,facelift up, eyebag, dark circles, jeragat, pigmentation
• Menegangkan kulit muka dan menjadikannya berseri-seri
• Mengurangkan pigmentasi dan mengawal masalah jeragat
• Mengawal blackheads dan whiteheads
• Mengecilkan pori-pori
• Mengawal keseimbangan pH pada kulit
• Menghilangkan kesan parut pada kulit
• Mengawal masalah penyakit kulit, eczema, psoriasis, strecthmarks, kesan selulit
dan sebagainya
• Kulit kelihatan 1 tona lebih cerah kerana proses exfoliation
• Menjadikan kulit nampak kemerahan dan berseri-seri secara semuladi
• Mengurangkan noda-noda hitamdan menanggalkan sel-sel mati pada wajah, leher, dan celah ketiak
• Boleh juga dijadikan syampu untuk menjadikan rambut lebih sihat, kuat, berkilat dan lembut

testimoni

pori closed up....


dari kusam ke seri



Cara menggunakan EUMORA :
1) Basahkan tangan dan muka, keluarkan buih daripada bar
2) Tepekkan buih di tempat seperti jerawat, eyebag dan tempat-tempat bermasalah
3) baki buih sapukan pada seluruh muka .tidak perlu digosok.hanya sapu perlahan dan biarkan buih meresap ke dalam muka
4) Biarkan 2 hingga 3 minit dan cuci.
5) Boleh dilap atau biarkan muka kering sendiri
6) Ulang proses dalam 2 kali sehari

kandungan utama dalam eumora







‘Moor’ adalah perubatan tradisional digunakan di kebanyakkan tempat di Eropah Tengah sejak berkurun lama. Semenjak 60 tahun kebelakangan ini, telah kerap dibuat penyelidikan klinikal keatas terapi ‘Moor’ dan telah dibuktikan bahawa ‘Moor’ sememangnya mengandungi kaedah yang baik. Disebabkan itulah maka ratusan pakar perubatan di di Eropah mengguna dan memperakukan perubatan secara ‘Moor’ ini.

Sejak Berkurun Perubatan secara ‘Moor’ memang telah lama ujud dan digunakan sejak zaman dahulu. Hampir 3,000 tahun dahulu, bangsa Celts dan Roman mengunakan Moor di Austria dan German untuk merawat luka sewaktu peperangan. Rekod yang mula-mula diketahui mengenai penggunaan ’Moor’ ialah daripada Galen, Plinius, begitu juga bijak pandai daripada erra Egypt menyatakan penggunaan ’Moor’ yang ditemui di Sungai Nil boleh merawat berbagai penyakit.

Di kurun ke 16, Alchemist Paracelsus, seorang yang amat terkenal, memperakukan bahawa ’Moor’ adalah ’Quinta Essentia Vitae” yang mana beliau percaya ianya ”elixir of life’ ataupun ’air wangian yang digunakan sebagai ubat’. Hari ini ’Moorbads atau Klinik Moor’ menawarkan satu barangan yang megenengahkan perubatan Moor di German, Austria, Hungary & negara-negara Eropah yang lain. Doktor-doktor di Eropah kerappkali membekalkan barangan ’Moor’ untuk mengubati radangan dan rawatan sakit kulit, usus dan arthritis.
Kebanyakkan hospital di German dan Austria sekrang telah menyediakan kaedah rawatan ’Moor’ dengan pekerja-pekerja yang amat mahir mengenai penggunaan ”Program Kesihatan Kebangsaan” dan ”Agensi Kesihatan Insuran” merangkumi perubatan secara ’Moor’ meliputi di kebanyakkan tempat di Eropah.

Komponen bahan-bahan ajaib yang tekandung didalam ”Deep Moor” dibuat melalui projek kali selidik sejak awal tahun lima puluhan lagi. Disuatu masa pengkaji selidik NASA telah mendapati komposisi terdapat didalam ’Deep Moor’ sebagaimana daripada pemeriksaan didalam kaedah kandungan bantuan kehidupan daripada pemberian/hadiah dari alam semula jadi ini. Ratusan herba, bahan organik, hormon tumbuhan, antibiotik semula jadi dan lain-lain bahan semula jadi bercantum untuk mengeluarkan satu bahan ajaib yang pekat dan kaya dengan bahan-bahan organik semula jadi iaitu ’Moor’. Bahan-bahan organik semulajadi inilah menjadikan ’Deep Moor’ suatu keajaiban therupatik dan wajah menjadi lebih muda serta dapat merawat penyakit.

Disenaraikan dibawah ini sebahagian daripada bahan-bahan yang terkandung didalam ’Deep Moor’ daripada Austria ini: Lilin, asid humic, fatty acids, lignin, kanji, gula, humus, asid amino,balsam, volatile oils, nitrogen compounds, vitamins, organic sulphates, protein, resins, pections, hemicellulose, cellulose, bitumens, pigments, cuka, oxalic acid, antibiotics, iron salts, sulphur, magnesium, manganese, calcium, sodium, iron , phosphoric acid, silicic acid, potassium, boron, silicon, aluminium, calcium dan lain-lain.

Penyembuhan-penyembuhan yang terdapat pada ‘Deep Moor’Bebas dari akibat pengurangan oksigen dan dengan adannya microflora yang tertentu, herba-herba melalui satu proses transformasi beratus-ratus tahun lalu untuk mengeluarkan bahan pepejal homogeneous yang dinamakan ‘Moor’. Melalui proses pematangan ini kesemua bahan komponen organik dan bukan organik didalam tumbuhan tersimpan didalam ‘Moor’. Jumlah campuran sebatian itulah yang membuatkan ‘Moor’ salah satu bahan semula jadi yang berkesan dan mujarab untuk terapi serta bahan merawat dan mengeluarkan toksik.


Sesungguhnya banyak klinikal penyelidikan telah menunjukkan yang ‘Deep Moor’ bertindak menyerap ke kulit dan berdayacipta menjadi sebagai terapi holistik keseluruh system tubuh.
Bahan ‘Deep Moor’ telah ditemui di sekeliling sel kulit atau menembusi sebahagian daripada sel epidermis. Penyatuan proses dengan albumin didalam kulit akan terjadi dan mengeluarkan pertukaran reaksi ion yang berbeza.


Ion positif yang berbahaya didalam tisu kulit akan bertukar menjalani proses peremajaan negatif ion didalam ‘Moor’. Zarah-zarah partikel tersebut akan diserap oleh pembuluh darah kedalam sistem supaya terus menjalankan tugas atau kerja yang amat tinggi dan bernilai ini.
Kebaikan ‘Moor’ juga adalah berdasarkan daripada minyak yang penting dan perlu, lelemak asid dan lipoids yang berlaku secara semula-jadi dan tidak seperti bahan-bahan kosmetik yang lain yang mana ianya tidak semula jadi. Penyelidikan juga telah membuktikan yang bahan ini akan meresap secara mudah kedalam kulit dan tisu, serta kukuh dan kulit akan neutral (natural PH balance) dan menambahkan kelancaran darah kedalam kulit.

Penyelidikan ini juga telah membuktikan yang kulit boleh membuang toksik, membersihkan, melembutkan serta menyihatkan melalui penghancuran organik dan tak organik nutren aktif. ‘Moor’ telah di uji kaji dan dan terbukti ianya hypoallergenic dan boleh digunakan untuk sebarang jenis kulit dan mengurangkan pengunaan krim-krim muka yang lain.


Tindak balas selepas menggunakan EUMORA dan penyelesaian ( tidak berlaku pada setiap orang)
*masalah : kulit menjadi kering – hanya biarkan 2 minit dan gunakan moisturizer jika perlu
*masalah : keluar bintik halus – hanya biarkan 2 minit.ia merupakan proses “pembuangan toksin dari dalam kulit“ jangan risau dan teruskan guna eumora
*masalah : berlaku sedikit pengelupasan – ini adalah normal.kerana ia bertindak mempercepatkan proses pengeluaran sel-sel mati dan melahirkan kulit baru yang lebih licin dan halus.hanya kurangkan tempoh penggunaan dari 3 minit ke 2 minit atau kurang lagi
*masalah : merasa gatal? - ini menandakan anda menghidap resdung.jangan garu dan teruskan guna eumora.Cuma elakkan pengambilan makanan seafood,daging dan telur terlalu kerap.
*masalah : keluar jerawat halus.ini disebabkan anda gemar makan makanan berminyak.eumora bertindak melakukan proses “detox” iaitu membuang toksid dari badan.(jerawat adalah antara tindak balas pengeluaran toksid dari dalam kulit)jangan risau kerana ianya bersifat sementara.teruskan guna eumora ...





pada siapa yang nak try pakai bar ni bleh la contact saya k. benda ni da top kat singapore sampai johor. bila guna benda ni korang semua x payah la guna bnda lain. jimat.pastu rawatan benda ni seakan2 korang buat kat spa jer.....

harga

sekotak = rm360 ( 4 mini bar x 25gram)

satu bar 25gram = rm95

1/2bar 12.5 gram = rm50

p/s: kalau nak bandingkan dengan rawatan spa kat luar, anda xkan dapat harga semurah ini...kalau nak tegangkan kulit pun dah cecah rm200..blum lagi suntik kolagen atau buang jerawat...so anda fikirlah sendiri...tapi apa yang saya tekankan sekarang adalah benda ni memang berkesan..dan saya nak cari agent yang minat...kalau anda minat cepat2 la contact...harga lagi murah..pastu bleh buat $$$....insyaALLAH....

####sekapur sirih#####

saya make money dgn business ni...mcm x caya tapi tu la hakikatnyer...kisahnyer saya ni mangsa pada kegawatan ekonomi..diberhentikan kerja dengan alasan yang x munasabah....jadi saya mula mencari sesuatu yang bleh menampung kos bulanan dan overhead saya setiap bulan....impian mmg besar..so saya realise yang kalau berimpian sahaja tapi tak 'go for it' nak buat aper? betul x....saya dah bosan dengan dunia M.L.M sebenarnyer....tapi yang ini lain...lebih kepada supplier n trade...mcm pemborong kepada peruncit...senang nak memang buat duit...andai ada usaha,pasti lahir kejayaan..............





Please visit http://www.esabee.biz/ for more information

Supplier and trader wanted – call 012-6909396 now.tq




















eumora video

Loading...

### AWAS ###

page rank